HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Основен hoodride форум |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Стикери Hoodride-bg |
Отиди на страница «1 2 3 ... 13 14 15 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Rusty |
| ||
![]() Регистриран потребител #312 съобщения: 8 | Колега днес изпраща ли стикери ? Да знаем кои сме следващите ![]() No paint , No chrome, No problems | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Rusty написа ... Колега днес изпраща ли стикери ? Да знаем кои сме следващите ![]() Ако успея утре следобяд ще изпратя останалите, ако не - в Понеделник 100% ще ви пусна. Събота и неделя не знам дали работят пощите, а и няма да съм вкъщи... както и да е, ще гледам да свърша работата утре ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Ким мноо си несериозен само обещаваш ![]() Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Пуснах още стикери днес... CHOCHONE, Bo_Bo, vinkelo, Rusty, Reptile - проверявайте си пощенските кутии в понеделник ![]() ![]() ![]() пп. ma7e4k0 каза че при него са пристигнали вече, затова хората от първия списък да си проверят пощенските кутии ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
ma7e4k0 |
| ||
![]() Регистриран потребител #202 съобщения: 29 | Много благодаря за стикерите, залепих ги, снимах ги и тн. Добри са като качество но според са малки и невзрачни, докато се зачетеш какво пише на някои светофар и вече съм избягал настрани с вратите.... мислил ли си за нещо по-голямо ? Примерно за заден прозорец или за страничен..Поздрави! ![]() OKPerformance™ | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Аз предлагам Ким да направиш такива светещи пана като на такситата отгоре с реклами,така ще се забелязват по-лесно! ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | аз и shaolin вече сме в джаза kim мерси [ Редактирано събота 16 април 2011 - 17:09:28 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | ma7e4k0 написа ... Много благодаря за стикерите, залепих ги, снимах ги и тн. Добри са като качество но според са малки и невзрачни, докато се зачетеш какво пише на някои светофар и вече съм избягал настрани с вратите.... мислил ли си за нещо по-голямо ? Примерно за заден прозорец или за страничен..Поздрави! Мислил съм го, да ![]() Дай снимка на стикера... за фейсбук ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
vackooo |
| ||
![]() Регистриран потребител #211 съобщения: 352 | хо моят перфектно скри лепенката газ,нали няма да ми правят проблем,че не се вижда? | ||
Най-отгоре | | ||
eekset |
| ||
![]() Регистриран потребител #175 съобщения: 56 | ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 ... 13 14 15 » | |