HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Light Mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Поредното Subaru ! Поредната ми Финансова Грешка ! |
Отиди на страница «1 2 3 | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked
|
Автор | Отговор | ||
wicked |
| ||
![]() Регистриран потребител #752 съобщения: 768 | Яко! Таванът е супер, но имаш пространство за още банди ![]() Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират. . . а на останалите им миришат краката! | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 318 | Знам но късно се сетих за една особено близка. Ама па има толкова неща за боядисване, че еее хахахахаха. Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
dopereach |
| ||
![]() Регистриран потребител #7846 съобщения: 763 | ей покрива станал бонбон | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 318 | Опа мииии нИмоА се запра. Апарати задни![]() Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 318 | Опаля от месец съм си в България и работа по колата не съм свършил порадвах се на единия сняг и толкова. Преди да се прибера си взех разни много важни неща ама поради технически причини скоро няма да мога да ги сложа . Живот и здраве до края на май ми се иска и окачване да взема и тази година това ще му е . хаха ДА забравих дебитомера замина хаха ама коТ такоА. аз съм добре !![]() ![]() Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3959 | Eй, Фил, бързо да се оправяш! Имаш кола да стягаш! Лятото сме на 202... Тая година ще сме по-сериозни! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Filip |
| ||
![]() Регистриран потребител #621 съобщения: 318 | мерсиии дано дано Колкото повече ,толкова повече. казал Мечо Пух(и умрял от свръх доза ) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 | |