HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Trikes, bikes and others |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
motorized drift trike |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
danito334 |
| ||
![]() Регистриран потребител #8488 съобщения: 1 | здравейте, и аз съм замислил да правч такава возия но ч имам като идея да е с двигател на косачка..но нещо нещо немога да измисля подробностите по сглобяването..къде ще е двигателя, резервоара..как ще контролирам подаването на гас от кормилото и как ще се оформи задницата, зад седалката с този двигател..ако имате предложения, давайте ще ги разгледам и обмисля с удоволствие | ||
Най-отгоре | | ||
little_zombie |
| ||
![]() Регистриран потребител #8554 съобщения: 18 | здравей нов съм във форума но и аз работя по същия проект за момента събирам средства рамката е класика Балкан "згавайка" двигател оглеждам една стара дружба и имам идея за малко доработки относно резевоара аз мисля да е отпред двигарелчето ще е непосредствено зад седалката с късичка верига към моста и пиньона подаването на газчицата мислех да е на масур но бързо се отказах ще е на палци от двете страни на кормилото ляво и дясно за да може в завой да има контрол независимо от посоката в която се лЪзгаш до месец ще го започна да сглабям и ще качвам в снимки в развитие | ||
Най-отгоре | | ||
wolf_valley |
| ||
![]() Регистриран потребител #8571 съобщения: 1 | Здравейте нов съм във форума и аз като вас от скоро се запалих по тази девотия да си го направя но първо трябва да събера нужните финансови средствата ако може да ми кажете колко ще ми струва като пари и време ??? | ||
Най-отгоре | | ||
Trikeslove |
| ||
![]() Регистриран потребител #8823 съобщения: 1 | Wolf_valley Здравей като пари горе долу 120-140 лв а като време 1 месец ако имаш повече свободно време и по малко | ||
Най-отгоре | | ||