HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Off-topic |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Филми |
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2670 | Метнах го в UT,пък ще видим к'во ще е... Днес гледах : Cool Dog :Супер добро и забавно филмче!Горещо го препоръчвам за разтоварване!!! Barry Mundai : Нещо от рода на драма с участието на няколко красиви жени... Gun :Брутален филм с участието на 50 Cent и Val Kilmer! Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3984 | Момчета, не знам дали следите Формула 1 сега. Аз лично вече изгубих всякакъв интерес и последния сезон изобщо не съм го гледал, но съм фен още 9-10 години. Сега попаднах на трйлър на един филм за може би най-великия пилот в този спорт - Айртон Сена. Съжалявам, че не съм имал възможността да го гледам когато се е състезавал. Ето ви въпросния трейлър... филмът е излезнал само в Япония, но скоро ще стигне и до нас. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
shaolin |
| ||
![]() Регистриран потребител #283 съобщения: 178 | Едно готино филмче от VAG event 2010 -линк- ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 3984 | Има го и във vimeo ![]() VAG EVENT 2010 - full length from Loniek on Vimeo. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
jilkof |
| ||
![]() Регистриран потребител #217 съобщения: 271 | -линк- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чети преди да пишеш! Предишните 2 поста са същите ![]() kim_ko [ Редактирано неделя 30 януари 2011 - 16:51:06 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2670 | Ей този филм го търсих дооста време,и след половин час гадаене и писане на 'сякви безсмисленици го открих : -линк- Уникален! Ще се радвам ако някой знае още подобни филми да сподели! ПП:Beerfest ми е омръзнал ![]() Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2851 | Па де да знам ама ако си изпуснал нещо от тия..... не си гледал нищо. -линк- висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Мъро |
| ||
![]() Регистриран потребител #8 съобщения: 2670 | Мерсиии! ![]() Незнам вие дали ги обичате тия пиянски филми,но аз като седна да ги гледам се спуквам от смях. [ Редактирано вторник 01 февруари 2011 - 01:10:02 ] Който пие бира,зло не мисли! | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Тони,върна ме в 8 клас,тогава се цепехме на тия филми! ![]() Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2851 | Снощи гледах таа комедия. Готина е за финландския ралиджииски дух. -линк- висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница «1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | |