HOODRIDE-BG :: Форуми :: Projects :: Casual mode |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Mercedes C200 Kompressor [Мечо™] |
Отиди на страница 1 2 3 ... 9 10 11 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Автор | Отговор | ||
parfeto |
| ||
![]() Регистриран потребител #598 съобщения: 44 | Здравейте, от скоро се зарибих по форума от приятелката ми zarka.zlobarka и реших да пусна и аз една тема ![]() Август месец миналата година се реших да си взема Mercedes C200 Kompressor (w202), който исках от години наред и прибрах старото 190Е в гаража за брат ми. Ето снимка на колата още в КАТ преди да и сложим номерата: ![]() Първата работа беше да взема 17-ките от 190-ката и да ги сложа на Мечока. ![]() ![]() ![]() След това сложих червените пружини от 190-ката, но стана на два пръста от земята и нямаше как да карам така по "хубавите" ни градски пътища и ги махнах, а джантите ги продадох.Почерних лайсните около рефлектора който бяха пожълтяли от слънцето и тунирах стъклата им + мигачите. Преди: ![]() След: ![]() ![]() Покарах известно време така но определно вечерно време си беше мъка да се кара със тунирани фарове и след 1 месец тъмни фарове ги изтрих и си ги оставих в оригинален вид.Купих си нови джанти 18' (реплика на Brabus 8,5J с гуми 225/40/18 отпред и 245/40/18 отзад) и пружини на H&R сини и височината заспа. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ето ги и zarka.zlobarka и Цеца Мецата ![]() ![]() Бях приятно изненадан от приятелката ми с комплект кристални LED стопове и изчистих надписите (C200 KOMPRESSOR) от задния капак след което се наложи пребоядисването му. ![]() ![]() ![]() ![]() Смених оригиналната решетка с Авангард такава и махнах "мерника" от предния капак и сложих плоска емблема. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Позанимавах се една слъчева събота да си направя Cold Air Intake и преместих позицията на дебитомера за по добър Response (реакция на педала на газта).Малко с подръчни материали и не стана естетически издържано но на пролет ще го направя както трябва. ![]() ![]() Миналата седмица затъмних всички прозорци на мечока без предния (задните с най-тъмното а предните със малко по светло), сложих му модул за автоматично включване на късите светлини +"Изпрати ме до вкъщи" Xenon на късите и на дългите и всички крушки по интериора и екстериора са LED. Редом с тези неща сменях и съединител, скоростна кутия (тъкмо 2 пъти ![]() Това е общо взето което съм направил по колата за 1 година откакто съм я взел.Сега "Мечо" ще заспива зимен сън и ще слагам зимния пакет, а на пролет ще пооправя положението под капака (ще боядисам капака на двигателя и ще направя малко по-добре Cold Air Intake). Вари го, печи го Бенца си е Бенц ! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
maniaka |
| ||
![]() Регистриран потребител #9 съобщения: 648 | Браво много е хубав:) пп.Давайте повече мерцедеси че бмв-та ни превзеха ![]() Пред винкело всички са равни,пред ГолфО всички са бавни.... | ||
Най-отгоре | | ||
jjustrustt |
| ||
![]() Регистриран потребител #303 съобщения: 445 | Браво ! Добре е застанал мечока, от написаното и снимките разбирам че търсиш изчистения стил който определено ще му отива . ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
fozio |
| ||
![]() Регистриран потребител #519 съобщения: 287 | Много е готин меро със здраве да си го караш.... [center]/tumblr_ml41z10G4A1rua1nvo1_400.gif#_= | ||
Най-отгоре | | ||
FLexX |
| ||
![]() Регистриран потребител #271 съобщения: 93 | Супер е, много радва ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
parfeto |
| ||
![]() Регистриран потребител #598 съобщения: 44 | Благодаря! ![]() Ето го и Мечо в компанията на две форумни красавици ![]() ![]() ![]() ![]() Тук на някой май му е студено: ![]() Вари го, печи го Бенца си е Бенц ! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
CHOCHONE |
| ||
![]() Регистриран потребител #113 съобщения: 597 | само заради първите две снимки махам и аз емблемата на мерца ![]() „Един Мерцедес-Бенц винаги трябва да изглежда като Мерцедес-Бенц”— Bruno Sacco | ||
Най-отгоре | | ||
skary9 |
| ||
![]() Регистриран потребител #699 съобщения: 109 | Напълни ми душата ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
bbboiko2004 |
| ||
![]() Регистриран потребител #599 съобщения: 58 | Харесва ми как си го направил. Поправи ме ако не мисля правилно, от големия филтър взима въздух компресора, но ти си махнал възвратния въздух, при затворен дросел за да киха и 2 рия отвор на компресора си го запълнил с този филтър, прав ли съм ? when old VolksWagens got old, they get lower!! | ||
Най-отгоре | | ||
parfeto |
| ||
![]() Регистриран потребител #598 съобщения: 44 | Абсолютно си прав ![]() Вари го, печи го Бенца си е Бенц ! ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 ... 9 10 11 » | |