HOODRIDE-BG :: Форуми :: Общ форум :: Основен hoodride форум |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Кола на 2011 Победител! |
Отиди на страница 1 2 3 » | |
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Трябва да има тема, в която да се коментира анкетата ![]() Кой е вашият фаворит? [ Редактирано сряда 11 януари 2012 - 16:23:24 ] ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
garfild |
| ||
![]() Регистриран потребител #326 съобщения: 492 | Аз харесвам всичките коли от форума, дори тези, който ги няма в класацията, просто защото всички са супер пичове, а колите са въпрос на средства и въображение. Благодаря много, че съм включен в нея. ![]() ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Да, има коли които не са включени наистина. Както съм написал на началната страница - избрал съм най-атрактивните коли от най-преглежданите и коментирани теми. Сигурен съм, че и останалите тепърва има с какво да ни изненадат. ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Machinezz |
| ||
![]() Регистриран потребител #71 съобщения: 3135 | Според мен място за засегнати няма,само стимул може да е това за по-нататъшно развитие! Успех на всички класирали се,без значение от класът в който са-рат,дъб или както там си се определяте,всички сме победители щом сме тук! [ Редактирано понеделник 19 декември 2011 - 02:24:53 ] Master yourself | ||
Най-отгоре | | ||
Tony |
| ||
![]() Регистриран потребител #4 съобщения: 2853 | Всички проекти от форума са коли на годината ![]() висете отпуснато | ||
Най-отгоре | | ||
Reptile |
| ||
![]() Регистриран потребител #293 съобщения: 239 | Наистина е трудно да се гласува, но все пак дадох гласа си.Всяка една кола го заслужава, успех момчета! ![]() ![]() [ Редактирано вторник 20 декември 2011 - 15:28:16 ] | ||
Най-отгоре | | ||
projektzwo |
| ||
![]() | 2 неща има, които не ми допадат в конкурса: 1. Снимките, които на някои автомобили не са въобще показателни. Може би повече от една снимка или пък любимата според собственика? 2. Мисля че трябваше да сме разделени на категории, стиловете са крайно различни. Иначе евала за инициативата и успех на всички, които участват! | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | projektzwo написа ... 1. Снимките, които на някои автомобили не са въобще показателни. Може би повече от една снимка или пък любимата според собственика? Знам, но няма как повече от една. А ако бях тръгнал да разпитвам всеки собственик по отделно за това коя му е любимата снимка, сега щях да съм събрал 3 снимки. projektzwo написа ... 2. Мисля че трябваше да сме разделени на категории, стиловете са крайно различни. И аз мислех да ви разделя на категории, но конкурсът е "Кола на годината". Като приключи, може да се направи и на категории, не е проблем ![]() Не го взимайте толко навътре ![]() ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
projektzwo |
| ||
![]() | Не съм го взел навътре, нали за това е темата - да изразим мнение. То е повече от ясно че винаги ще има недоволни, така или иначе... ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Chris |
| ||
![]() Регистриран потребител #1 съобщения: 4007 | Да, темата е за това. Просто получих и лични съобщения с молба да бъдат сменени някои снимки, но няма как да го направя след като е започнала анкетата вече. ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница 1 2 3 » | |