1
HOODRIDE-BG :: Форуми :: Hoodride-bg.com :: Правила на форума
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Правила на форума
Редактори:Chris, DorkstaR, Tony, Dwarf, maniaka, BukTop, Tomekk, wicked, tokercho
Автор Отговор
Chris
четвъртък 01 октомври 2009 - 18:47:08
Регистриран потребител #1
съобщения: 4007
1. Правилник

1.1. Постовете се пускат в съответните теми и раздели.
1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.
1.3. Потребителите не трябва да забравят, че форума е достъпен за разнообразна възрастова аудитория (малолетни). Постването на порнографски снимки или картинки, текстове и други са недопустими.
1.4. Не трябва да се използват голям брой емотикони, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост.
1.5. Заглавието на всяка нова тема трябва да е подходящо и описателно.
1.6. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Потребители които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани.
1.7. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
1.8. Грамотното писане на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.
1.9. Потребителските имена на потребителите не трябва да целят обида, критика или умишлено да наподобяват потребителското име на друг потребител от форума. Също така не трябва да съдържат нецензурни думи, реклама, политически, расистки или порнографски елементи. Не се допуска потребителските имена да съдържат и URL адрес (напр. -линк-.
1.10. Отделните раздели на форума могат да имат собствени правила които допълват настоящите.
1.11 Снимки се качват само на форумния сървър. Всички снимки от чужди сървъри ще бъдат моментално изтривани.
1.12 Абсолютно се забраняват всякакви политически, религиозни и сектантски публикации. Към такива ще бъдем особенно строги !

2. Подписи

2.1. Подписите могат да съдържат максимум до 5 реда текст или съчетание от текст и картинки.
2.2. Текстът трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (без голям брой emoticons, заплахи, обиди, реклама и други).
2.3. Картинките в подписа не трябва да бъдат с прекалено големи размери. Максималните размери са 580х120. Картиники, които не отговарят на това правило ще бъдат изтривани.
2.4. Линковете са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници, към фирмени сайтове или изобщо рекламни линкове ще бъдат изтривани.
2.5. Потребителите, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани.

3. Аватари

3.1. Потребителите могат да използват аватари не по-големи от 160 x 160 px и до 40 KB обем. Не е препоръчително използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител.
3.2. За аватарите важат същите условия както при постовете и подписите.
3.3. Потребители, които не спазват тези правила ще бъдат предупреждавани и/или могат да загубят правото си да използват аватар.

4. Политика

4.1. Потребителите биват предупреждавани ако са в разрез с правилата. Ако се наложат по серизони санкции ще последва и бан.
4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато.
4.4. Всеки опит да се заобиколи временният бан ще бъде последван с окончателен бан. Има се предвид ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP, влизане във форума като гост и други.
4.5. Изключение на правилото за 3-те предупреждения има ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.

5. Официални предупреждения

5.1. При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с ЛС или официално с предупреждние. При 3 предупреждения, потребителят автоматично ще бъде изгонен и няма да има право да посещава форума.
5.2. Всяко официално предупреждение се налага за срок от 3 месеца (90 дни). Всеки първи БАН се налага за срок от 3 месеца. Всеки втори БАН се налага за срок от 1 година. След изтичането на съответните срокове, предупрежденията и бановете автоматично се изтриват.


[ Редактирано вторник 25 февруари 2014 - 22:04:37 ]

Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System
Онлайн
Гости: 11
Регистрирани: 0
На тази странница: 1
Регистрирани: 1811, най-новият: Borkaeff
Търси HOODRIDE-BG